Connect with us

Subscribe

Aktuelno

D-Marin Portonovi, nova luka i granični prelaz u Boki

U sklopu Portonovi rizorta – jednog od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, počela je sa radom i D-Marin Portonovi Marina.

Portonovi Rizort, na 26 hektara sa 214 rezidencija, koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima, predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova. To su One&Only, prvi u Evropi, sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, čije se otvaranje očekuje 2020. godine, ali i D-Marin Portonovi marina koja je već poželjela dobrodošlicu prvim klijentima.

D-Marin Portonovi Marina posjeduje 238 vezova na kojima se mogu privezati plovila od 7 do 70m, a tokom sezone i ona najveća od 120m. Ova moderna marina, zaklonjena na ulazu u Bokokotorski zaliv, nudi svojim klijentima sve što je potrebno za bezbjedan, siguran i ugodan boravak u marini, uključujući nedavno otvoreni granični prelaz, a od uskoro i benzinsku stanicu. Pored toga, tu je i mnoštvo atrakcija koje se nude u sklopu rizorta koji je od 1. avgusta otvorio vrata svim posjetiocima.

Prvim zadovoljnim klijentima u marini D-Marin Portonovi nudi priliku da istraže mrežu D-Marin marina u Hrvatskoj, Grckoj i Turskoj koristeći “Happy Berth Days” kampanju sa besplatnih 7 dana boravka u svakoj od ostalih D-Marin marina i posebnim popustom od 40% nakon isteka besplatnog boravka.

Izvor: radiojadran.com

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Marković pisao Amfilohiju: Poziv na dijalog

Aktuelno

Dio specijalne policije raspoređuju u Beranama, Bijelom Polju i Pljevljima

Aktuelno

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail