Connect with us

Subscribe

manifestacije

Za sedam dana VII Big game fishing u Herceg Novom: Rekordan broj prijavljenih

U završnici glavne sezone, 12 milja od Herceg Novog i ove će godine od 18. do 21. septembra biti održan VII Big game fishing, sa preko 20 ekipa i 100 učesnika i gostiju.

Atraktivna sportsko-turistička manifestacija Big game fishing, koja okuplja zaljubljenike u lov na velike ribe je međunarodnog karaktera i produžava sezonu u Herceg Novom, pa su na Škevru svi apartmani rasprodati, kaže nam u ime organizatora predsjednik Big game fishing kluba Herceg Novi, Radojica Raco Gardašević.

– Biće najveći turnir do sada, već je prijavljeno preko 20 ekipa. Dolaze učesnici iz Njemačke, Rusije, Francuske, Poljske, Švajcarske, Srbije…Biće 12 ekipa iz Crne Gore. Mada, obično su mješovite ekipe i broje od 2 do 5 članova, među njima su i poznati biznismeni. Kao i svake godine očekujemo među učesnicima i poznate ličnosti iz svijeta biznisa i javnog života – kaže za Radio Jadran Gardašević.

Brodovi će isplovljavati svakog jutra iz Gradske luke u 8 sati, a vraćati se, svi se nadaju, s dobrim ulovom, oko 18 sati.

Ni ove godine nijesu zaboravljeni najmlađi ribolovci, pa je za 21. septembar, od 10 do 13 časova najavljen “Little game fishing”- takmičenje za uzrast od sedam do četrnaest godina. Organizovan je brod za djecu do Rosa gdje će biti takmičenje, obezbijeđene udice, njeske, isnstruktori, svakako i sendviči i osvježenje. Mogu i roditelji ili sa njima.

Svake večeri biće i muzičkih programa za učesnike i goste, u restoranu Jadran, pa će prvo veče za štimung brinuti tivatski ansambl Toć, drugo akustični duo Đurđa i Kristijan, treće bend Four blues drivers, a posljednje hercegnovski duo Low Voltage.

Sve će završiti veselo na Škveru i uz Gradsku muziku Herceg Novi, mažoretke, vaganje ulova, proglašenje pobjednika i večeru ne samo za učesnike turnira već po tradiciji i za prolaznike na Škveru.

Takmičenje u ribolovu na tune, sabljarke, lampuge i albacore organizuju Big game fishing klub Herceg Novi, Savez za sportski ribolov Crne Gore i TO Herceg Novi.

Izvor: radiojadran.com

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail