Connect with us

Subscribe

Aktuelno

Blogerke, influenserke, jutjuberke… Spolja gladac, unutra…

LjutitA gazdarica otkrila je istinu o jednoj kineskoj internet zvIJezdi, koja na svom blogu objavljuje sadržaje o luksuznom životu. Stanodavka je objavila video snimak na kome se vidi kako zaista izgleda stan u kojem živi popularna blogerka.

Lisa Li ima više od 1,1 miliona pratilaca na svom “Sina Weibo” kanalu. Redovno im prikazuje svoj, navodno glamurozni život pun putovanja i odlazaka u skupe restorane. Dok se obraća brojnim pratiocima, u pozadini se uglavnom vidi skup enterijer.

Ali u stvarnosti, ona živi u jednom mračnom stanu u Kijanu, na sJeveru Kine, prepunom smeća, trule hrane i psećih fekalija.

Iznervirana što je stan koji joj je izdala u užasnom stanju i jako prljav, gazdarica Čen je obišla dnevni boravak, snimila realno stanje, i video podJelila na društvenim mrežama.

Video dvostrukog života Lise Li, vidJelo je mnogo ljudi a neki od njenih pratilaca su rIJešili da više ne gledaju ni slušaju internet zvijezdu.

Stanodavka Čen je izjavila da su čak i profesionalni čistači odbili da počiste Lisin stan koji je uporedila sa svinjcem. 

Izvor: RTS, DAILYMAIL.CO.UK

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail