Connect with us

Subscribe

Aktuelno

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo Vučkovića

Policija je juče uhapsila B.N. iz Podgorice osumnjičenog za ubistvo Branka Vučkovića iz Podgorice. U stanu osumnjičenog, ali i ubijenog Vučkovića, pronađeni su narkotici, što, kako navode u policiji ukazuje na motiv ubistva.

Photo: RTCG.me

Podsjetimo Vučković je, 26. septembra preminuo u Kliničkom centru Crne Gore od posljedica ranjavanja. Na Vučkovića je noć ranije pucano kod Sahat kule.

Načelnik Centra bezbjednosti Podgorica Milovan Pavićević saopštio je na konferenciji za medije da je policija juče uhapsila B.N. iz Podgorice. 

Pavićević je naveo da je tokom istrage utvrđeno da je B.N. poznavao navike Vučkovića i da ga je kobne noći čekao u zasjedi skoro sat.

“Kada je uočio oštećenog, prilikom parkiranja svog motocikla, prišao mu je sa leđa i u njega ispalio smrtonosni hitac. Prilikom izvršenja krivičnog djela B.N. je nosio tamnu odjeću i kačket, planirajući da tako ostane neotkriven”, kazao je Pavićević.

On je naveo da su prikupljene informacije rezultirale pretresima stana B.N. i pronalaskom droge, veće količine oružja i municije u ilegalnom posjedu. Pronađena je i garederoba koju je osumnjičeni koristio tokom izvšenja ubistva. 

“Pozadina samog ubistva su kriminalne aktivnosti i izvršioca i oštećenog, dok će motiv biti konkretizovan u daljem postupku”, naveo je Pavićević i dodao da su i u stanu ubijenog Vučkovića pronađeni heroin, kao i vaga za precizno mjerenje.

Pronađeni narkotici su bili namijenjeni uličnoj prodaji droge, naveo je Pavićević, i dodao da su i osumnjičeni i žrtva bili bezbjednosno interesantne osobe.

Izvor: RTCG.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail