Connect with us

Subscribe

Aktuelno

SIN RANKA RADULOVIĆA: “Nastavak progona i pritiska na moju porodicu”

Željko Radulović, sin Nikšićanina Ranka Radulovića, na čiji je lokal bačena eksplozivna naprava, kazao je da događaj od prošle noći doživljava kao atak na njega lično, ali i nastavak progona i pristiska na njegovu porodicu.

Podsjećamo, u centru Nikšića, ispred lokala Tani, čiji je vlasnik Ranko Radulović, sinoć oko ponoći, odjeknula je eksplozija.

Rankov sin Željko u reagovanju tvrdi da je osoba koja je sinoć, kako kaže, pokušala atentat njega, “veoma dobro znala moje kretanje”.

“Znala je i da zatvaranja lokala uvijek siđem da popijem kafu sa osobljem ili stražarom. Na sreću, sinoć sam se duže zadržao u stanu jer sam bio bolestan, i na taj način izbjegao sudbinu mnogih nedužnih u Crnoj Gori”, navodi Željko Radulović u reagovanju.

Kaže i da je ostalo nejasno “zašto pripadnici MUP-a nijesu reagovali, a bili su udaljeni samo desetak metara od događaja”.

“Ja jesam sin onoga kojeg su predstavili kao najveću opasnost za Crnu Goru, a to ću i ostati, bez obzira što na naše živote nasrću oni koji su se pronašli u raznoraznim pričama iz kuloara, u kojima ja i moja porodica, nikada nijesmo učestvovali”, kaže mlađi Radulović.

Ako su, navodi on, i imali nekih nesporazuma, “uvijek smo ih rekli u lice, a ne sa mrakom i mučki”.

“Nadam se da će država preduzeti sve što je u njenoj moći da spriječi ovakvo uznemiravanje građana i da će uspjeti da zaštiti moj život i imovinu”, zaključuje se u reagovanju Željka Radulovića.

Izvor: RTCG.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail