Connect with us

Subscribe

Aktuelno

ĐELJOŠAJ: “Crnogorska zastava bila na jarbolu”

U Zatrijebču na otkrivanju spomenika Skenderbegu vijorile su se dominantno albanske zastave, bila je američka, ali je jasno bila istaknuta i crnogorska, kaže za Antenu M predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj i upućuje oštru kritiku medijima.

“Većina crnogorskih medija na svakoj svečanosti u Tuzima ima istu metu – albansku zastavu. Uvijek smo ponavljali i ponavljamo da je prirodno da bude albanska zastava, ali nas zaista interesuje zašto toliko pojedinim medijima smeta albanska zastava. Ko hoće time da se bavi neka nastavi, mi ćemo raditi u skladu sa zakonom i poštovati institucije – naravno svoju zastavu, ali i ostale”, kazao je Đeljošaj.

Kako kaže, sve je moglo da se provjeri na zvaničnim stranicama Opštine, a na skupu si bili i predstavnici ministarstava.

Đeljošaj kaže i da je crnogorska zastava bila istaknuta na adekvatan način.

“Na jarbolu, najvišem mjestu koje je postojalo u Zatrijebču. Dakle, postoji medijska propaganda i kampanja protiv zastave i juče je pokazan pravi odnos ne samo prema Opštini Tuzi nego prema Albancima ne samo u Crnoj Gori nego i šire, a rekao bih i protiv države Crne Gore”, tvrdi on.

Izvor: RTCG.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail