Connect with us

Subscribe

Hrvatska

Filip iz Splita ubio trojicu iz osvete, a Hrvati ga na društvenim mrežama podržavaju (VIDEO)

Nakon velike tragedije u Splitu, kada je mladić ubio kalašnjikovim tri osobe, ljudi na društvenim mrežama su organizovali otvorene grupe podrške osumnjičenom. On je za njih “heroj”. Evo i zašto!

Javnost je, posebno na društvenim mrežama, stala uz mladića Filipa Zavadlava osumnjičenog da je izvršio trostruko ubistvo da bi, kako pišu mediji, “zaštitio brata i porodicu”.

Osim komentara koje ostavljaju po splitskim grupama kao i na njegovom Fejsbuk profilu, došlo je i do toga da je osnovana i grupa podrške.

Evo kakve se poruke šire u toj grupi:

“Svaka čast na ovom herojskom činu”, “Kolinda, evo ti prilika da odeš kao carica sa prestola, POMILUJ GA”, “Ti si samo žrtva kriminala”…

Podesjećamo, sinoć se u samom centru Splita, u Ulici Šperun i u Radmilovićevoj ulici, dogodila pucnjava iz automatskog oružja.

Dva muškarca umrla su na licu mjesta, a treći je umro nešto kasnije u bolnici.

Prema pisanju hrvatskih medija, motiv napada bi mogla biti osveta.

Naime, saznaje se od više izvora, osumnjičeni, odnosno njegova uža porodica, od ranije su imali problema s nekima od ubijenih. Navodno se radi o dugovima i drogi. To je porodicu ubice, konkretno jednog od njegove braće, dovelo u sukob s ubijenima. Oni su navodno dolazili u kuću porodice ubice i prijetili.

Izvor: balkanspress.com

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail