Connect with us

Subscribe

Aktuelno

Lažna vijest iz Srbije: Komunalni policajci u Pljevljima nijesu odbili naređenja

Bojan Bajčeta, načelnik Komunalne policije u Pljevljima i Saša Ječmenica, izvršni direktor DOO „Čistoća”, Pljevlja demantovali su lažnu vijest da su podnijeli ostavke i da su komunalni policajci odbili naređenje, objavljeno je na Tviter profilu Vlade Crne Gore.

Naime, mediji iz Srbije objavili su juče informaciju da su čelni ljudi pljevaljske Čistoće i Komunalne policije odbili da uklone trobojku koja je nacrtana na košarkaškom terenu.

Iz Vlade su tim povodom istakli da je još jedna lažna vijest plasirana putem medija u Srbiji.

Bojan Bajčeta, načelnik Komunalne policije u Pljevljima istakao je da nijedan službenik nije odbio izvršavanje radnih zadataka.

“Povodom pisanja i naslovima u pojedinim medijima i portalima o navodnom odbijanju u izvršavanju radnih zadataka želim zbog javnosti i zbog službe komunalne policije da demantujem ovu informaciju. Nijedan službenik tj.komunalni policajac nije odbio izvršavanje radnih zadataka, pa ni ja kao rukovodilac službe. Da se osvrnem na sadržaj članka – nije bilo nikakvog naređenja od Uprave policije, kako su naveli mediji”, kazao je Bajčeta.

On je istakao da se u medijima daje preveliki prostor za ovakve aktivnosti.

“U ovom trenutku služba obavlja redovne aktivnosti i izvršava svoje radne zadartke”, kazao je Bajčeta.

Saša Ječmenica, izvršni direktor DOO „Čistoća” demantovao je ovakvu vijest i istakao da naloga od Uprave policije nije bilo.

“Ova vijest je netačna i plasirana je radi postizanja političkih ciljeva. Ovaj nalog nije iniciran od Uprave policije pa nije bilo aktivnosti”, kazao je Ječmenica.

Izvor: tvpljevlja.me

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dobijajte najnovije vijesti na mail

Copyright � 2019. Portal Press � Zabranjeno korišćenje bilo kog sadržaja ili slika bez pisane dozvole

Connect
Dobijajte najnovije vijesti na mail